Wersja kontrastowa:
Alt + Z
Treść strony:
Alt + X
Nawigacja strony:
Alt + C
Mapa Witryny:
Alt + V
Szanowni Studenci,
Już 31 maja – Konferencja Dietetyki Klinicznej (online & Łódź) – 8 topowych specjalistów, praktyczne case study i 3 panele dyskusyjne.
Wszystko oparte na EBM i codziennej praktyce pracy z pacjentem.
Z kodem STUDENT10 otrzymacie -10% zniżki na dostęp online!
Można oglądać z domu, na telefonie lub laptopie.
➡️ Szczegóły i bilety: www.dietetykxxiwieku.pl/konferencja
Radosław Smolik – Praktyczne podejście do leczenia żywieniowego anemii i niedoboru żelaza. Diagnostyka, dieta i suplementacja.
Joanna Rojkowicz – Dietoterapia i podejście holistyczne do pacjenta z SIBO. Krytyczna analiza od strony naukowej.
prof. dr hab. n. med. Maciej Banach – Jakie suplementy na problemy z cholesterolem? Naukowy przegląd substancji, które rzeczywiście działają.
Tadeusz Sowiński – Potężne kompendium wiedzy o nietolerancji histaminy – wszystko, co musi wiedzieć dietetyk w gabinecie.
Emilia Cesarek – Żywienie, suplementacja i monitoring kobiety w ciąży z perspektywy Dietetyka XXI Wieku.
dr n. med. i n. o zdr. Anna Rychter – Leki w otyłości – co nowego w 2025 roku i jak dostosować dietę i suplementację do pacjenta "na lekach"?
Marek Prawdzik – Co robić, żeby dobrze zarabiać prowadząc jednoosobowy gabinet dietetyczny online? Najczęstsze błędy i jak ich unikać.
Magdalena Hajkiewicz-Mielniczuk – Jak motywować pacjenta klinicznego do zmiany nawyków żywieniowych w trakcie współpracy?
Dodatkowo zaplanowane są 3 panele dyskusyjne, a uczestnicy wersji online mogą zadawać pytania na żywo.